домаГЛАСОТ НА НАРОДОТГЛАСОТ НА НАРОДОТ - СТРАШО АНГЕЛОВСКИ

ГЛАСОТ НА НАРОДОТ – СТРАШО АНГЕЛОВСКИ

ГЛАСОТ НА НАРОДОТ со м-р Слободан Томиќ

Гостин: СТРАШО АНГЕЛОВСКИ, претседател на МААК

Тема: ИНАУГУРАЦИЈА ВО СКОПЈЕ, ЦУНАМИ КАЈ ПЕТТАТА КОЛОНА ВО МАКЕДОНИЈА!

Беше 18 мај

00:03:36

Ден 18 мај 2024

00:01:17